ЕЛЕКТРОНСКИ КОРПУС НА МАКЕДОНСКИ КНИЖЕВНИ ТЕКСТОВИ

Преземања

# Датотека Датум на објава Големина Број на преземања
1 zip Дигитална база на македонски книжевни текстови (од едицијата „135 тома македонска книжевност“) January 25, 2018 1:12 pm 16 MB 2699
2 zip Слободен софтвер за корпусно пребарување February 5, 2018 8:39 am 12 MB 1466

 

# Линк Датум на објава
1 link Линк до упатството за користење на AntConc February 8, 2018 4:18 pm
2 link Линк до веб-страницата Macedonian resources на проф. Гоце Митревски February 8, 2018 9:21 am